Back to Articles

21st Feb 2024

Social Media

Games Workshop gör dussintals fantastiska reklamartiklar och videor varje månad. Att använda dessa själv kan ge dig snabba och enkla sätt att skapa engagemang på dina egna sociala mediekanaler.

För att få ut det mesta rekommenderar vi att du delar vårt innehåll via dina egna sociala medier och lägger till en eller två meningar i ditt inlägg för att ge det lite sammanhang och relatera det till din butik. Kanske hänvisa till släppdatum av nyheter eller nämna att vi har begränsat lager på en populär vara.

Du kan hitta artiklar varje dag på warhammer-community.com som du kan dela direkt.

Alternativt kan du dela Facebook -inläggen på våra mycket aktiva Facebook -sidor som stöder produkterna i våra stockistmoduler:

https://www.facebook.com/warhammer40000uk/

https://www.facebook.com/GWWarhammerAgeofSigmar/

https://www.facebook.com/WarhammerOfficial/

https://www.facebook.com/warhammerunderworlds/

Eller videor från vår Youtube-kanal:

https://www.youtube.com/user/GamesWorkshopWNT

Här befinner du en praktisk guide för att dela Facebook -inlägg och videor

Kontaka din kontoansvarige för att få veta mer!

Välj ditt land och språk

Välkommen till Games Workshops återförsäljarnätverk. Välj din plats och språk från alternativen nedan.